Over KM15

WAT IS KM15? 

Een beperkt groepje personen samen brengen met volgend profiel:

 • Torhout 1992 KM een warm hart toedragen.
 • Torhout 1992 KM steunen.
 • Beperkte financiële inbreng.
 • Geen publiciteit, panelen of een of andere reclame wensen.
 • Geen beslissing of verantwoordelijkheid willen nemen in het reilen en zeilen van de club.
 • Geen tijd moeten investeren in vergaderen.
 • Volledig vrij zijn voor het al dan niet bijwonen van de wedstrijden Torhout 1992 KM.
 • Bereid zijn om 2 x per jaar met de KM 15 club leden en de beheerraad Torhout 1992 KM, gezellig samen te komen op een door de KM 15 club georganiseerd event. Dit volgens de mogelijkheid van organisatie, 1 maal heenronde (sept – december) en 1 x terugronde seizoen (jan – mei). Torhout 1992 KM zorgt ervoor om steeds unieke activiteiten te organiseren, aansluitend met een lunch of diner en de nodige drank inbegrepen.
 • De KM 15 club leden het gevoel geven dat ze werkelijk een bijdrage geven en zo Torhout

 

Oprichtingsovereenkomsten:

 • Alle lidgelden van de KM 15 club worden op een aparte rekening gestort, waar enkel de voorzitter van Torhout 1992 KM, de heer Dick D’Hoore en een lid van de KM 15club, volmacht toe hebben.
 • De KM 15 club leden beheren deze som.
 • De KM 15 club leden wensen de gelden niet te gebruiken voor oude schulden te vereffenen.
 • De KM 15 club opstarten met 15 leden voor het eerste jaar en ieder jaar laten groeien met 5 nieuwe leden.
 • De KM 15 club organiseert voor zijn Km club 15 leden 2 activiteiten per jaar, bijvoorbeeld een golfinitiatie met lunch of diner. Deze activiteit wordt betaald met gelden van de KM club 15 ( maximum 20 % van het lidgeld per jaar ) . De KM club 15 geeft elk lid van de KM 15 club de mogelijkheid om   zijn partner te laten deelnemen aan de  volledige activiteit, mits betaling.
 • De voorzitter van de Torhout 1992 KM, de heer Dick D’Hoore kan in samenspraak met de  de KM club 15 leden, steeds bespreken om 80% van de ingekomen lidgelden voor de KM   club 15 op te vragen voor een Torhout 1992 KM factuur te betalen. KM club 15 beslist dan   als er geld kan overgedragen worden. Zo hebben de KM club 15 leden het gevoel dat ze toch  een club meebesturen en een steentje bijgedragen hebben aan Torhout 1992 KM.
 • De eerste 15 KM club 15 leden worden vereeuwigd met naam op een mooi bord in de kantine club 110. Op die manier gaan spelers, medewerkers, supporters, sponsors de KM club 15 leden leren kennen en is het mogelijk dat er een vriendschap ontstaat en zelfs om samen business te doen met nieuwe relaties en/of klanten. 

 

Lidgeld KM club 15: 1000 euro, excl. 21% Btw.

Duur: Het lidmaatschap geldt voor minimum drie jaar, kostprijs per jaar 1000 euro, excl. 21% Btw.  

Return voor de 1.000 euro, excl. 21% Btw:

Torhout 1992 KM  speelt per seizoen zo'n zeventien competitiewedstrijden thuis. Daarenboven zijn er nog een aantal manifestaties om "U" tegen te zeggen. 

Wanneer u  nu toetreedt tot het kransje van KM club 15-leden  bekom je gratis 10 Vip plaatsen voor de competitie thuiswedstrijden van Torhout 1992 KM  , op te vragen via mail naar jpzutterman@telenet.be, minimum 1 week voor aanvang van de thuiswedstrijd. We zijn heel flexibel en geven U de mogelijkheid om de 10 Vip plaatsen te verdelen onder verschillende wedstrijden! Maar er is nog  veel meer! 

Als KM club 15-lid heeft op met de Vip plaatsen toegang tot de receptie ruimte in de tribune. Tijdens de rust wacht u een kop koffie, een likeur en een stukje gebak. Na de wedstrijd praat u gezellig na met wie in de toekomst vast en zeker  uw commerciële partners zullen worden, bij een drankje in onze kantine Club 110.  

Verder organiseert KM club 15 nog minimum 2 speciale activiteiten, waar u nu lang zal over napraten, want enkel Torhout 1992 KM  kan deze familiale en ongedwongen sfeer scheppen. Om uw partner mee te brengen voor een event, rekenen we vooraf het te betalen bedrag uit!

Weet ten andere dat de prachtige vernieuwde kantine Club 110,  één maal per seizoen gratis ter beschikking staat van de KM club 15-leden, voor om het even welke manifestatie die ze er wensen te organiseren. 

Bijvoorbeeld:

 • Een sprekersvoordracht met een receptie of maaltijd
 • Een receptie en/of maaltijd
 • Een productvoorstelling
 • Een familiaal feest, enz.

Op die  manier bekomt iedereen de kans om eens zijn bedrijf voor te stellen (business). 

Dit steeds in samenspraak met Torhout 1992 KM  en uiteraard na bevestiging van de beschikbare datum. 

Alle dranken verplicht af te nemen uit de kantine Club 110, gezien Torhout 1992 KM een contract heeft met de brouwer. 

Bovendien staan de 1ste 20 leden van de KM club 15 op een bord in de kantine als stichters van de KM club 15. 

Indien we beschikken over u mailadres dan bekom je mails met alle mogelijke info over Torhout 1992 KM, zoals lunches, diners, feestelijkheden, sprekers, enz.  

Uiteraard heeft elk KM club 15 lid altijd het recht om eens reclame te maken voor zijn zaak bij Torhout 1992 KM en bekomt hiervoor 5% korting op de betaling.