2015/09/03 KM15 B2B Outdoor Vespa's

Op donderdag 3 september vertrok de KM15 club om 16u30 met de Torhout 1992 KM bus naar La Bella Vespa in Sint-Denijs-Westrem. Daar stonden de Vespa’s klaar om een tocht te maken onder begeleiding van wegbegeleiders, die voor de veiligheid alle banen voor ons vrij hebben gemaakt.

We reden langs de schilderachtige Leiestreek met kunstenaarsdorpjes als Sint-Martens-Latem naar het kasteel van Ooidonk. Daar konden we verder genieten van de mooie natuur en een welverdiende verfrissing. Via het pittoreske Deurle zijn we terug naar start gereden en dit zonder dat de dreigende wolken open braken.

De sfeer zat al goed in de groep toen we terug met de bus naar Gasthof Halifax zijn gereden. Daar konden we genieten van een aperitief aan de open bar aan de boorden van de Leie. Enkele kleine hapjes stilden het eerste hongergevoel. Daarna konden we genieten van een heerlijke maaltijd geserveerd op een buiten terras met warmtestralers. Ik denk dat deze wat te fel waren, want we hadden plots verschillende jarigen, die een verjaardagstaartje kregen!

Ook onze medevoorzitter Benny Vandamme bracht de sfeer naar een zalig hoogtepunt, door een schitterende mop te vertellen met voldoende beeldspraak. Als afsluiter in de Halifax kon men in de open bar kijken naar de interland van de Rode Duivels, al was dit maar men een half oog, want iedereen sprak liever met zijn KM 15 B2B Clubleden.

We verlieten daarna met een heel goed gevoel de Halifax, stopten nog langs de weg voor een laatste drink en onze chauffeur bracht de bus veilig terug naar “ Stadion De Velodroom “. Niets dan tevreden, maar ook vermoeide gezichten bij het uitstappen van de bus, maar iedereen kijkt al uit naar de volgende bijeenkomst en uitstap.

Zonder pretentieus te willen zijn, zijn we fier dat de leden zo goed met elkaar omgaan in de pas 8 maanden geleden gestarte KM15 B2B club!