Activiteiten

22/05/2019 KM15 B2B Outdoor in Vloethemveld en KijkUit

OP 22 maart verzamelden we opnieuw aan Cafe Billy's om met de bus op verrassingsreis te vertrekken. We trokken eerst richting Vloethemveld op de grens van Zedelgem en leerden daar iets meer over het oorlogsgebeuren in de streek. Onder andere over het munitiedepot. Daarna trokken we met de bus verder richting Beernem naar het recreatiedomein KijkUit. Daar werden we in groepen verdeeld om 95 jaar later net als de vriendengroep "Chariots of Fire" de Olympische Spelen van 1924 over te doen. Het werd opnieuw een leuke namiddag waarbij de ambiance duidelijk bij alle groepen elk op hun eigen manier beleefd werd. Na een moeilijke beraadslaging van de jury werd het zwarte team tot winnaars uitgeroepen. Foto's en een filmpje moeten duidelijk maken hoe leuk het is om met zakenmensen fun en business te combineren, en dit met een lekkere BBQ achteraf. In de terugrit met de bus werd zoals gewoonlijk nog een korte "pitsstop" gehouden!


03/07/2019 KM15 B2B Café met steak op de BBQ

Op 3 juli kregen de leden een lekkere steak op de grill BBQ voorgeschoteld. Het was weer lekker genieten en napraten in 't Fonteintje met zoals gewoonlijk onze voorzitter Benny aan de muziekknoppen.


06/12/2018 KM15 B2B Café met bezoek van Sinterklaas.

6 December, en dus kon de goedheilig man met zijn dienaars niet ontbreken. Enkele leden van de businessclub werden tot bij de Sint geroepen want hij ziet een heel jaar alles wat je doet. Er werden ook enkele leuke cadeautjes uitgedeeld.


17/09/2018 KM15 B2B Outdoor in de haven van Oostende

Op 17 september trokken we met de bus richting Oostendse haven. Daar kregen we eerst uitleg van de havenkapitein over het windmolenpark op zee en even later bezochten we per boot de bedrijven op het havengebied die hieraan meewerken waarna de boottocht verder ging op zee langs de Oostendse kust. Op de boot werden de eerste hapjes en drankjes verorberd om nadien in het restaurant van de North Sea Yachting Club op een lekkere maaltijd vergast te worden met dan aan de voorzitter van de jachtclub Jean Pierre Hap.


31/05/2018 KM15 B2B Café met Côte à l'os op steen

Vlak voor de zomervakantie kwam de businessclub opnieuw samen in 't Fonteintje om een Côte à l'os te eten op steen met frietjes en groentjes. Dit keer niet op het terras maar wel binnen wegens net iets te fris buiten. Het werd opnieuw zeer goed gesmaakt door alle aanwezigen. Nadien werd er zoals gewoonlijk opnieuw gezellig nagepraat met een drankje.


08/03/2018 KM15 B2B Café met lekkere maaltijd

Op 8 maart was er alweer de maandelijkse bijeenkomst van de businessclub in 't Fonteintje. Ook deze keer mochten de spelers en staf terug mee aanschuiven voor een heerlijke warme maaltijd. Nadien werden business en pleasure opnieuw gecombineerd door de aanwezig leden van KM15.


01/06/2017 KM15 B2B Café met "Steak op steen"

Donderdag 01 juni kwam de buisinessclub opnieuw samen voor een KM15 B2B Café in 't Fonteintje. Alvorens buiten op het terras aan te schuiven voor de maaltijd "Steak op steen" werden opnieuw twee firma's voorgesteld, dit keer waren dat L.Capitan en ETTP.


09/03/2017 KM15 B2B Café met Tangodans en frietjes in puntzak

Op donderdag 9 maart nodigde de Buissinesclub KM15 B2B opnieuw de spelers en staf uit, dit keer om frietjes te eten uit een puntzak met een stukje vlees. Ondertussen werd door Goedele en Geert van Tangobar Invitado een dansdemonstratie gegeven. Het werd opnieuw een geslaagde avond voor de businessclub met lekker eten en een gezellige babbel waar vooral netwerken staat centraal.


24/11/2016 KM15 B2B Café met friet en stoverij

Op donderdag 24 november nodigde de Buissinesclub KM15 B2B de spelers en staf uit om friet met stoverij te eten. Ondertussen werden ook twee leden van de club voorgesteld, dit keer waren dat de firma's Osaer & Pauwels en Ve-Tor poorten. Het is de bedoeling dat dit vanaf nu elke keer zal gebeuren want netwerken staat centraal bij KM15 B2B.


26/11/2015 KM15 B2B Café met training Napoli op De Velodroom

Op 26 november 2015 kwam de businessclub samen in 't Fonteintje op De Velodroom ter gelegenheid van de gesloten training van Europese topclub SC Napoli die tijdens die week op het veld van Club Brugge Europees kwam spelen. Jeugdspeler Matteo Vanmaele kleinzoon en zoon van Torhoutse voetballegendes Daniel en Didier Vanmaele en neefje van ex-Club Brugge en Torhout speler Dominique Vanmaele had het geluk om samen met enkele spelers op de foto te mogen terwijl de KM15 indoor aan het genieten was. 


04/06/2015 KM15 B2B Outdoor met golfinitiatie

De eerste Outdooractiviteit van de KM15 B2B was een golfinitiatie, voor velen dus een eerste kennismaking met de golfsticks.


07/05/2015 KM15 B2B Café met special BBQ hapjes

De businessclub kwam samen in 't Fonteintje om te genieten van lekkere speciale BBQ met hapjes en drankjes.


Januari 2015 - Informele bijeenkomst oprichting KM15 B2B

Tijdens een eerste informele bijeenkomst in Club 110 waren het drijvende kracht achter KM15, Benny Vandamme en voorzitter Dick D'Hoore die de aanwezigen toespraken over het hoe en waarom van deze club. Het leek meteen een schot in de roos want kort nadien mocht men al 22 leden verwelkomen.


05/12/2019 KM15 B2B Café met Sinterklaas en Raclette

Op 5 december kregen we natuurlijk een bezoek van Sinterklaas en maar liefst drie van zijn Zwarte Pieten. Uiteraard volgde de goedheilig man tijdens het jaar het reilen en zeilen van de leden van KM15. Enkelen werden dan ook op het matje geroepen bij de Sint en moesten beloven dat ze dit jaar iets braver zouden zijn.

Na het bezoek mochten alle leden opnieuw proeven van een heerlijke raclette met toebehoren. Het werd dan ook opnieuw een smakelijke en gezellige avond in 't Fonteintje met afterparty in Den Tap.


09/02/2017 KM15 B2B Café met raclette

Op donderdag 9 februari nodigde de Buissinesclub KM15 B2B opnieuw de spelers en staf uit in 't Fonteintje, dit keer om Raclette te eten. De spelersgroep had als dank zelf voor het dessert gezorgd. Ondertussen werden opnieuw twee leden van de club voorgesteld, dit keer waren Westcool en Vermystone aan de beurt. Het werd opnieuw een geslaagde avond voor de businessclub met lekker eten en een gezellige babbel waar vooral netwerken staat centraal.


22/12/2016 KM15 B2B Café met kaasavond

Op 22 december was er de laatste KM15 B2B van het kalenderjaar 2016. Het was opnieuw een succes met 37 aanwezigen, het Kaas- en Breughelbuffet werd dan ook ten zeerste gesmaakt door de leden. Er was een voorstelling van het nieuwe Torhoutse Festival "Land of Love" en er werd ook opnieuw een lid van de de businessclub gepresenteerd, dit keer was dat 4D-Trans.


03/09/2015 KM15 B2B Outdoor Vespa's

Op donderdag 3 september vertrok de KM15 club om 16u30 met de Torhout 1992 KM bus naar La Bella Vespa in Sint-Denijs-Westrem. Daar stonden de Vespa’s klaar om een tocht te maken onder begeleiding van wegbegeleiders, die voor de veiligheid alle banen voor ons vrij hebben gemaakt.

We reden langs de schilderachtige Leiestreek met kunstenaarsdorpjes als Sint-Martens-Latem naar het kasteel van Ooidonk. Daar konden we verder genieten van de mooie natuur en een welverdiende verfrissing. Via het pittoreske Deurle zijn we terug naar start gereden en dit zonder dat de dreigende wolken open braken.

De sfeer zat al goed in de groep toen we terug met de bus naar Gasthof Halifax zijn gereden. Daar konden we genieten van een aperitief aan de open bar aan de boorden van de Leie. Enkele kleine hapjes stilden het eerste hongergevoel. Daarna konden we genieten van een heerlijke maaltijd geserveerd op een buiten terras met warmtestralers. Ik denk dat deze wat te fel waren, want we hadden plots verschillende jarigen, die een verjaardagstaartje kregen!

Ook onze medevoorzitter Benny Vandamme bracht de sfeer naar een zalig hoogtepunt, door een schitterende mop te vertellen met voldoende beeldspraak. Als afsluiter in de Halifax kon men in de open bar kijken naar de interland van de Rode Duivels, al was dit maar men een half oog, want iedereen sprak liever met zijn KM 15 B2B Clubleden.

We verlieten daarna met een heel goed gevoel de Halifax, stopten nog langs de weg voor een laatste drink en onze chauffeur bracht de bus veilig terug naar “ Stadion De Velodroom “. Niets dan tevreden, maar ook vermoeide gezichten bij het uitstappen van de bus, maar iedereen kijkt al uit naar de volgende bijeenkomst en uitstap.

Zonder pretentieus te willen zijn, zijn we fier dat de leden zo goed met elkaar omgaan in de pas 8 maanden geleden gestarte KM15 B2B club!


05/09/2019 KM15 B2B Cafe met kaasproeverij

Op een gezellige bijeenkomst werden we vergast met lekkere verschillende soorten kazen. De deskundige uitleg hierover kregen we van Carine Carrette, vrouw van Anthony Descheemaecker die lid is van de feestcommissie van Torhout 1992 KM. Onder meer waar de kazen vandaan kwamen en welke wijnen en zelfs bieren er het best bij smaakten.


02/10/2019 Outdoor in Brugge en Varsenare

Er werd verzameld met een glaasje in Cafe Flandria. Van daaruit ging het met de bus richting Oud Sint-Jan te Brugge om met een Segway of per koets de stad te verkennen. Na een drankje en een hapje ter plaatse ging het richting Oud Gemeentehuis te Varsenare voor een lekkere maaltijd en nadien een natje in het cafe vooraan. Daarna trokken we terug richting Torhout waar enkele die-hards nog een slaapmutsje namen in Cafe Den Tap.


07/11/2019 KM15 B2B Café

Op donderdag 7 november was er opnieuw een KM15 B2B Café in 't Fonteintje op De Velodroom. Voor de gelegenheid werd ook het dagelijks bestuur en de feestcommissie uitgenodigd en mochten na de training ook de spelers en staf van de A-kern aanschuiven voor een lekkere BBQ. Een aangename kennismaking tussen onze sponsors/zakenmensen en de spelersgroep.


25/08/2016 KM15 B2B Café met kip en friet

Op donderdag 25 augustus was er opnieuw een bijeenkomst van de buisinessclub KM15 B2B. Ze inviteerden de spelers en technische staf om samen gezellig een stukje kip met friet te eten. Dank zij het goede weer kon dit doorgaan na de training buiten op het terras van Club 110. 


27/04/2017 KM15 B2B Outdoor - HAKA HAKA

Donderdag 27 april kwam de Businessclub KM15 B2B opnieuw samen voor haar maandelijkse bijeenkomst, dit keer met een outdoor activiteit. Wegens het slechte weer aan de kust ging de activiteit niet door op het strand van Nieuwpoort zoals gepland, maar noodgedwongen op het kunstgras van De Velodroom waar het veel beter weer was. Naar het voorbeeld van de All Blacks, het Nieuw-Zeelandse rugbyteam werd de Haka aangeleerd. Na een aperitiefje werd de bus genomen om te gaan eten in De Wikkelaar te Vladslo om af te sluiten in Bar Padrone te Ichtegem alvorens terug naar Torhout te trekken.


05/10/2017 KM15 B2B Café met Breughelmaaltijd

Op donderdag 5 oktober kwam de businessclub opnieuw samen in 't Fonteintje op De Velodroom voor een nieuwe KM15 B2B Café. De leden konden er genieten van een lekkere Breughelmaaltijd en zoals gewoonlijk werden er ook twee leden voorgesteld. Dit keer waren dat Kinesitherapie Wim Deraedt en Bossuyt BVBA. Naar goede gewoonte werd het opnieuw een gezellig samenzijn waar "friends have fun and do business". Nieuwe leden zijn nog steeds welkom en kunnen voor meer info terecht bij voorzitter Benny Vandamme of Joris Senaeve.


31/08/2017 Brouwerijbezoek Halve Maan en Kleiduifschieten Ter Doest

Donderdag 31 augustus kwam de buisinessclub opnieuw samen voor een outdooractiviteit. Met de bus werd vertrokken naar Brugge waar een bezoek aan Brouwerij De Halve Maan gepland was. Na het nuttigen van een Brugse Zot werd de rit verder gezet naar Ter Doest in Lissewege. Daar werd met lasergeweren op (plastieken) kleiduiven geschoten. Na de outdooractiviteit werd ter plaatse aangeschoven voor een lekkere steak of paling. Tijdens de rit huiswaarts was er nog een stop voorzien om een afscheidsdrankje te nuttigen op een alweer geslaagde dag.